Barion Pixel

CLG
A testsúlycsökkentő innovátor

Kérdezzenek tőlünk!

Ivancsics Ilona és Péter Srámek válaszol.

Mitől különleges A CLG - A testsúly innovátor?

Ázsiában, Afrikában és az Egyesült Államokban végzett kutatások legígéretesebb szeletét vettük alapul, úgy párosítva őket, hogy az életminőségen valódi változást tapasztalhassunk. Támogatást nyújt, ami támogatja a fogyókúra sikerét.

Milyen hatóanyagokat tartalmaz a CLG?

A CLG természetes összetevőket tartalmaz, olyan kivonatokat, amelyek külön-külön is jótékony hatással vannak a szervezet működésére. A Banaba fa levele szerepet játszik a vércukorszint és inzulinszint szabályozásában. A Coleus forskohlii a menták és levendulák családjába tartozik, támogatja a zsírbontást, segít szabályozni a zsíranyagcserét és hatással lehet a testösszetételre. A trópusi tök alakú Garcinia cambogia serkenti a zsírégetést és csökkenti az étvágyat. A Földközi-tenger térségéből származó Cichorium intybus, a gyermekláncfű családjába tartozik, élénkkék virágokat hoz, és ősidők óta termesztik a növényt gyógyászati célokra, támogatja a vércukorszint normál működését. Jótékony hatása még, hogy csökkentheti a koleszterin szintet.
A CLG étrend-kiegészítőben ezeknek a kivonatoknak a leghatékonyabb kombinációját hoztuk el Önöknek, melyek támogathatják a normál testsúly elérése érdekében tett törekvéseket!

Hogyan kell alkalmazni a készítményt?

A CLG étrend-kiegészítőt naponta 2-szer ajánlott fogyasztani, étkezések előtt 3 dl folyadék kíséretében.

Mikor és milyen eredmények várhatók?

A CLG kapszula szedése támogathatja a normál testsúly és az alakváltozás érdekében végzett testsúlycsökkentő törekvéseket, fogyókúrát. Az eredményeket nagyban befolyásolja a szedés megkezdésekor fennálló alapállapot és az esetleges betegségek.

Kinek ellenjavalt a CLG szedése?

Várandósság és szoptatás alatt, valamint kisgyerekeknek a készítmény szedése nem javasolt.

Vannak-e mellékhatásai a CLG étrend-kiegészítő kapszulának?

A CLG természetes hatóanyagokat tartalmaz, ismert mellékhatásai nincsenek. Amennyiben bármilyen mellékhatást tapasztal, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal és orvosával a kapcsolatot.

Szükséges diétáznom a készítmény szedése alatt?

A diéta elősegítheti a jobb és gyorsabb eredmények elérését a fogyásban.

Ivancsics Ilona értékelése

Boldog vagyok, hogy sikerült megszabadulnom 10 kilótól, ez a hétköznapokban. Jobb a kedvem, jobban érzem magam a bőrömben. Hamarabb észreveszem ha süt a nap, ha kedvesen szól hozzám bárki és hát jobban megnéznek a férfiak az utcán. Nekem ez kell! Jól esik, és boldog vagyok, hogy azon a borús őszi napon összekaptam magam és a változás útját választottam.

Péter Srámek értékelése

Már a rajongóim is szóvá tették, hogy felszaladt néhány kiló felesleg.
Rosszul éreztem magam és a színpadon sem voltam olyan magabiztos. Tudtam, hogy változtatnom kell és a CLG-nek köszönhetően 10 kilótól tudtam megszabadulni.
Most újra energikus vagyok és bátran állok színpadra.

Laky Zsuzsi értékelése

Amióta lefogytam, a tudat is pozitív érzésekkel tölt el hogy teszek az egészségemért. Ez ad egyfajta magabiztosságot, amivel a belső démonjaimat is elűztem. Azt gondolom, hogy nagyon fontos az elhatározás, és hogy apró célokat tűzzük ki, amit belátható időn belül meg is tudunk valósítani. Az én mottóm is lehetne akár, az ép testben ép lélek!

Nyári Darinka értékelése

A fogyásom alatt azt vettem észre, hogy ahogy mentek le rólam a kilók úgy lettem egyre magabiztosabb, a súlyom csökkentésével egyenes arányosan nőtt az önbizalmam. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben és büszkén vállalom a koromat. A férjem legnagyobb örömére azóta szívesebben veszek fel csinos vagy akár szexi ruhát. Világ életemben küzdöttem a kilókkal, de most végre elhiszem, hogy a meccs végén belőlem is győztes lehet.